«

»

Entrevista a Antoni Diañez, delegat de Rudder Logistics Tarragona, SL

Qui és Rudder Logistics?

Rudder és una empresa especialitzada en serveis auxiliars marítims que neix amb la intenció d’oferir no tan sols serveis, sinó solucions al món empresarial marítim.

Els nostres principals clients són empreses consignatàries que canalitzen les necessitats dels vaixells quan fan escala als nostres ports.

La seu central està a Barcelona i tenim delegacions a Tarragona, València, Sagunt, Algesires i Huelva (aquesta última ha començat a operar a principis d’aquest mes).

A Rudder treballem un total 45 professionals altament qualificats i amb una motivació única: aconseguir la satisfacció del nostre client oferint un servei excel·lent.

Treballem d’acord amb les certificacions de la ISO 9001, 14001 I OSHA 18001

Estem operatius 24 hores, 365 dies a l’any.

 

Què ofereix una organització com la seva, potent i sòlida, a les empreses del teixit empresarial de Tarragona?

Estem especialitzats en el sector marítim, però això no és obstacle perquè puguem optar a oferir els nostres serveis fora de la comunitat portuària.

Pel que fa a la nostra oferta, he de dir que ens resulta difícil fer una classificació dels nostres serveis, ja que trobem solucions a qualsevol conjuntura que pugui sorgir, tot i així podríem parlar d’una llista dels serveis generalitzats:

 • Assistència integral a tripulacions
 • Serveis mèdics propis
 • Lloguer de material especial
 • Recepció, emmagatzematge i transport de pertrets
 • Serveis de llanxa i barcassa
 • Seguretat
 • Reparacions i soldadures
 • Proves de càrrega
 • Serveis de neteja naval
 • Serveis mecànics i elèctrics
 • Projectes especials


 
Quina política de qualitat i de servei al client tenen?

Avui dia, no n’hi ha prou oferint només un bon servei…

Coneixem el sector dels serveis i, en particular, el de l’entorn marítim i portuari, on el nivell competitiu és molt alt. Tothom parla de qualitat, però ja no és suficient, cal passar a l’excel·lència i oferir un servei extraordinari… el client necessita que li aportin solucions i un conjunt de respostes que faran que la seva mateixa tasca sigui més fàcil i aquesta és, en definitiva, la nostra comesa i on hem de centrar els nostres esforços.

Estem compromesos en transmetre, en cada servei, valors afegits com són la professionalitat, confiança, rapidesa, empatia, implicació i integritat.

Aquesta és la visió que tenim com a empresa de serveis i el fiançament dels qui fins ara estan treballant amb nosaltres són la nostra satisfacció.

Què fa Rudder Logistics en el Port de Tarragona i quines perspectives de futur té el Port des del seu punt de vista?

Estem presents a Tarragona des de fa 3 anys. Vam començar tenint un parell de clients i en l’actualitat estem treballant amb 9 de les empreses consignatàries més importants de Tarragona.

La nostra activitat a Tarragona se centra principalment, en serveis de transfers de tripulacions, serveis mèdics (disposem de servei mèdic propi) i logístics, i subministraments amb llanxa i gavarra, tot i que cada cop més estem fent força intervencions en reparacions tècniques i soldadures especials.

A Tarragona ens sentim molt a gust, és una plaça on es combina la potencialitat en moviment de càrrega d’un port important, amb una comunitat portuària de mida mitjana on la proximitat amb tots els actors que interactuen en el sistema esdevé fàcil i – fins i tot – un punt “familiar”  i, pel que fa a la nostra trajectòria, ens sentim contents de la nostra evolució, tot i que no deixem de banda la nostra inquietud per continuar creixent i oferint els nostres serveis a quantes empreses sigui possible.

 

Quin present té l’activitat portuària, comercial i industrial, que vostès desenvolupen en aquests moments socioeconòmics?

És cert que els canvis socioeconòmics que hem viscut (i encara vivim) en el món empresarial d’aquests darrers anys han comportat molt de patiment… però també ha obert la porta a mirar i fer les coses d’una altra manera i això és una interessant oportunitat; com he dit abans, ja no es tracta només d’oferir un determinat servei, sinó d’implicar-s’hi de forma total, fent partícip a tot l’equip humà per formar un engranatge professional que funcioni i que transmeti – a través del nostre “producte final”- aquests valors que creiem tan vàlids en l’entorn empresarial actual.

Aquesta idea ens marca el present i la nostra competitivitat actual. Depenem, és clar, dels fluxos de tràfic portuari i que als nostres clients “els hi vagi bé”, però el nostre present es donar-ho tot i donar-ho bé per continuar creixent.

Quin és el motiu i els avantatges de pertànyer a Apportt?

Ens hem associat a Apportt perquè creiem que és una molt bona eina per donar-nos a conèixer a les empreses de la comunitat portuària de Tarragona, poder crear sinergies amb l’associació i contribuir, amb el nostre petit gra de sorra, a promocionar el potencial que té Tarragona i el seu Port allí on es consideri necessari.

Si la nostra aportació amb negoci, il·lusió, projecció i ganes de fer bona feina pot contribuir que tots creixem, a la fi, tots ens beneficiarem.