APPORTT - Agrupación para la Promoción del Port de Tarragona

Noticias y actualidad APPORTT

Obertes les inscripcions de la jornada sobre el Codi Duaner de la Unió 2019

Publicado en Actualitat

L’Associació per a la Promoció del Port de Tarragona (APPORTT), juntament amb l’Associació d’Agents Consignataris de Vaixells de Tarragona, organitzen el mòdul de formació presencial sobre el Codi Duaner de la Unió. Compta amb la col·laboració del Port de Tarragona i del Departament de Dependències de Duanes IIEE de Tarragona.

L’objectiu d’aquesta jornada és presentar les novetats del Codi Duaner de la Unió (CAU), les diferents obligacions derivades de la seva entrada en vigor, així com aprofundir en els procediments duaners relatius a la Introducció de les mercaderies i la sortida de les mercaderies del Territori Duaner de la Unió així com les sancions per incompliments de la normativa.

La jornada tindrà com a ponents a Carlos Ferrer, Inspector d’Hisenda i Cap de Dependència Duanes en IIEE Tarragona, Begoña Estevan, tècnica d’Hisenda Àrea de Gestió Duanera de Tarragona i María José Gea, tècnica d’Hisenda Àrea de Gestió Duanera de Tarragona.

L’activitat es realitzarà els propers 24 i 26 de setembre, i 1 i 3 d’octubre, de 16.30 h a 19.30 h a la sala de formació de l’APT (C/ Anselm Clavé, 2 de Tarragona), i el preu serà de 200 euros + IVA.

Inscripcions obertes a APPORTT (Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.)

Únete a nosotros

socio
Hazte socio de APPORTT y descubre todas las ventajas que tenemos para tu empresa

Archivo histórico

¿Qué hacemos por usted?

APPORTT representa a todos los empresarios, promocionando sus intereses económicos, para conseguir que el Port de Tararragona sea la alternativa más eficiente.

¿Dónde estamos?

Passeig de l'Escullera, s/n,
43004 Tarragona - Spain mapa

Contacta con nosotros

phone977 259 400 Ext: 1322 mailapportt @porttarragona.cat