TERQUIMSA-TERMINALES QUÍMICOS, S.A.

Vopak Terquimsa és un Joint Venture propietat de dues de les principals companyies logístiques a nivell nacional i global: COMPANYIA LOGÍSTICA D'HIDROCARBURS, C.L.H. (50%), líder en distribució i emmagatzematge de combustibles a Espanya i Royal Vopak (50%), holandesa, líder en emmagatzematge de líquids a granel amb una xarxa de 66 terminals i més de 35 milions de m3 de capacitat a tot el món.

Dedicada a l'emmagatzematge de productes líquids a granel des de fa 50 anys Vopak Terquimsa ofereix, des de la seva situació estratègica en les instal·lacions del Port de Tarragona i del Port de Barcelona, un punt de trobada entre els fabricants i els consumidors de productes essencials que contribueixen al desenvolupament i benestar de la societat. 

A l'avantguarda en l'emmagatzematge de productes químics a Espanya, i situats en el pol industrial químic més important del Sud d'Europa.   

SERVEIS QUE OFERIM

Vopak Terquimsa es dedica a la recepció, emmagatzematge i reexpedició de líquids a dojo a diferents mitjans de transport, com vaixells, camions, trens i canonades per mitjà de les nostres instal·lacions de la manera més efectiva i segura.

A través de les nostres instal.lacions dedicades, i del nostre personal altament qualificat, la nostra experiència i innovadora tecnologia garantim la gestió i manteniment dels productes en perfectes condicions.

Entre els nostres serveis també s'inclouen les operacions de transbord de producte entre vaixells, l'aditivació i mescla de productes, operacions de càrrega i descàrrega de flexitancs i l'envasat, entre altres. A Vopak Terquimsa estem certificats per emmagatzematge de productes alimentaris i farmacèutics.  

Contacto